Γυαλιά Ηλίου RayBan: Πώς Να Τα Αγοράσετε Online


Γυαλιά ηλίου RayBan

Η εταιρία βγάζει εκατομμύρια γυαλιά ηλίου RayBan, δεδομένου ότι ιδρύθηκε το 1937. Το όνομα αυτό συνδέεται με το στυλ, το οποίο πρώτοι υιοθέτησαν αεροπόροι από όλο τον κόσμο και έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Είναι σημαντικό να τα αγοράσετε τόσο για την όραση όσο και για το στυλ.

Ας κάνουμε μια μικρή ιστορική αναφορά. 

Η ιστορία της εταιρίας ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930. Πολλοί πιλότοι του Στρατού των ΗΠΑ ανέφεραν ότι οι ακτίνες του ήλιου ήταν τόσο έντονες, που τους προκαλούσαν ακόμα και πονοκεφάλους. Έτσι φτιάχτηκαν και τα πρωτότυπα γυαλιά ηλίου το 1936 από πλαστικούς σκελετούς και πράσινους φακούς που μπορούσαν να μειώσουν την αντηλιά, χωρίς να εμποδίζετε η όραση. Την επόμενη χρονιά πρόσθεσαν και ένα μεταλλικό σκελετό.


Και κάπως έτσι έφτασαν να είναι μέσα στα καλύτερα γυαλιά ηλίου τα Ray Ban και να είναι τα «must» της μόδας!

Οδηγίες αγοράς 

1) Η εταιρία βγάζει νέα προϊόντα και ειδικές εκδόσεις κάθε σεζόν για να ταιριάζουν με όλες τις νέες κυκλοφορίες της βιομηχανίας μόδας. Θα βρείτε εδώ αυθεντικά και καλά γυαλιά που προσδίδουν ένα εντυπωσιακό στυλ και ταιριάζουν απόλυτα με οτιδήποτε και αν φορέσετε.

2) Φτιάξτε μια λίστα με τα χρώματα που θα μπορούσαν να ταιριάζουν με τα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας προτού αγοράσετε γυαλιά ηλίου Ray Ban. Ένα τέτοιο ζευγάρι για παράδειγμα είναι τα μαύρα που ταιριάζουν περισσότερο με ένα πιο συντηρητικό ντύσιμο, σε σχέση με ένα ζευγάρι κίτρινα.

3) Η εναλλακτική λύση είναι στους πολωμένους φακούς. Διαθέτουν γυαλιά ηλίου με πολωμένους φακούς που εξουδετερώνουν το έντονο φως του ήλιου όσο κοιτάζει κάποιος προς τα πάνω.

4) Επιβεβαιώστε ότι πρόκειται να αγοράσετε τα αυθεντικά διακρίνοντας την υπογραφή της εταιρείας. Το λογότυπο Ray Ban τοποθετείται στο πλαϊνό μέρος κάθε ζευγαριού, καθώς και στην πάνω δεξιά γωνία του δεξιού φακού για μη-ανακλαστικά γυαλιά.

 

5) Πλαστικό ή μεταλλικό σκελετό; Εάν θέλετε να τα αγοράσετε με πλαστικό σκελετό, να ξέρετε ότι θα μπορείτε να τα βρείτε πιο φθηνά και σε περισσότερα χρώματα, ενώ αν θέλετε μεταλλικό, το κόστος είναι μεγαλύτερο αλλά είναι και πιο ανθεκτικά.moshimoshikatie - west-wales-herb-group - ecilaluvitall - womenspalace - philopratique

Στείλτε Μας Το Email Σας Για Να Λαμβάνετε Tα Nέα Μας Άρθρα