Φούστες: Πώς Να Επιλέξετε Την Κατάλληλη


Φούστες

Οι φούστες αποτελούν το σήμα κατατεθέν των γυναικών εδώ και πολλές δεκαετίες! Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ που μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποια θα επιλέξετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα με πολύχρωμες και εντυπωσιακές φούστες που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον.


Μην απελπίζεστε! Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίξετε μια ματιά στον καθρέφτη και να δείτε τι τύπος φούστας θα ταίριαζε επάνω σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές στο διαδίκτυο και είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε τα βασικά σχήματα, αν δεν είστε ήδη εξοικειωμένες. Παρακάτω δείτε μερικά παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.
  • 1. Μίνι και κοντές φούστες. 
  • 2. Φαρδιές 
  • 3. Λεπτές. 
  • 4. Μέχρι το γόνατο. 
  • 5. Φούστες μήκους 3/4. 
Το μήκος πρέπει να είναι μέχρι το γόνατο; Αν είναι είτε πάρα πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή, η φούστα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ακόμα μικρότερη αν και, αν έχετε καλλίγραμμα πόδια, μια κοντύτερη μπορεί να τονίζει περισσότερο τα πόδια σας.

Σε περίπτωση που έχετε μεγαλύτερη κοιλιά, αποφύγετε τις ζώνες και οτιδήποτε σφίγγει τη μέση σας. Με αυτό τον τρόπο η φούστες αποκτούν ένα πιο ογκώδη στυλ, με αποτέλεσμα να εξέχουν περισσότερο και οι τσέπες στο πλάι. Το καλύτερο μήκος είναι λίγο πάνω από το γόνατο όταν κάποια έχει κοντά πόδια.


Μια ζώνη στο ίδιο χρώμα με τη φούστα μπορεί να κάνει το επάνω μέρος του σώματος να μην φαίνεται πολύ. Φορέστε ένα σακάκι από πάνω, τονώνει το καλσόν που μπορεί να φοράτε και δίνει μια αίσθηση καλλωπισμού. Αν έχετε χοντρούς αστραγάλους, οι φούστες είναι καλύτερα όταν είναι μακριές και χαλαρές και με τις μπότες πάνω από τον αστράγαλο. Κάθε φούστα με στρίφωμα στο στο κάτω σημείο θα επιστήσει την προσοχή στους αστραγάλους.

Επιλέξτε μια ίσια, αν έχετε καμπύλες. Αυτός είναι ένα καλός τρόπος για να φαίνεστε σέξι. Τονίζει τα σημεία που θέλετε να φαίνονται πιο έντονα, αλλά μην ξεχνάτε ότι παίζει ρόλο και τί στυλ εσώρουχα φοράτε. Επιλέξτε λοιπόν αυτή που ταιριάζει στο στυλ και τον σωματότυπό σας.Link - Url - Check this - Visit - Read more http://landwehr-science-classes.weebly.com

Στείλτε Μας Το Email Σας Για Να Λαμβάνετε Tα Nέα Μας Άρθρα